Fa més d’un segle que la família Arché Pagès treballa la vinya i, des del 2004, elaboren vins propis de singular personalitat. Aconsegueixen la distinció amb un control absolut de tot el procés: de la poda fins a la verema, del celler a l’embotellament.
Tel.: 626 64 72 51
En terres de gresa, al bell mig de suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd albirant els ceps, trobem Vinyes d’Olivardots. Carme Casacuberta, llicenciada en ciències químiques i enòloga, junt amb el seu marit, Antoni Pena, enginyer industrial, elaboren grans vins amb la màxima expressió del seu terrer.
Tel.: 650 39 56 27
Tres generacions dedicades en cos i ànima a la vinya: Josep Oliveda Casanovas i la seva esposa Joana Rigau Ros van ser capaços de crear un celler per dur prosperitat a la zona. Avui, Alfons Freixa Oliveda dirigeix el projecte vinícola, que s’ha convertit en una empresa amb identitat pròpia.
Tel.: 972 54 90 12
Els cellers Pere Guardiola i els vins que elaboren són el reflex fidel de tota una història familiar que ha evolucionat fins aconseguir una diferenciació i una personalitat pròpies, que van indefugiblement lligades amb la terra que els ha vist néixer i créixer: l’Empordà.
Tel.: 972 54 90 96
Els orígens d’aquest celler, pioner en l’elaboració de vins de criança a l’Empordà, es remunten al 1877, quan Gregori Artizà va aconseguir el Diploma i Medalla de Perfecció a l’Exposición Nacional Vinícola. S’ofereix la possibilitat de visitar el celler de criança, del segle XVI i d’estil romanicogòtic.
Tel.: 972 54 90 33
Petit celler familiar que es dedica a l’activitat vinícola des de l’any 1870. Les produccions limitades li permeten oferir un vi original i de gran qualitat: destaquen tant els vins joves com els negres de criança, i també la magnífica garnatxa i el moscatell.
Tel.: 972 54 91 60
Els orígens de Vins Pagès en el comerç del vi es remunten a principis del segle XX. Ara, passades quatre generacions, es manté l’esforç de tants anys; es manté el vi a doll com a eix fonamental del negoci i s’hi afegeixen nous envasos (bag-in-box, garrafa…) i nous productes (olis, fruits secs, olives…) per mantenir viva la tradició.
Tel.: 972 54 90 03
Petit celler familiar situat dins una finca rústica en el qual s’elaboren grans vins en produccions limitades.
Tel.: 679 43 21 01 / 972 53 17 65
Restaurant petit i acollidor. En Toni ofereix una cuina mediterrània honesta, feta amb passió i amb productes de temporada. La seva carta varia amb les estacions i destaca el gener i febrer amb carta específica de tòfona negra i a la tardor amb una carta dedicada als bolets. Especialitat en foie de l’Empordà. Pa i postres fets a casa.
Màxim 12 comensals; cal fer reserva.
Tel.: 972 549 170 www.lallardelpages.com
Restaurant amb àmplia cuina de mercat amb productes frescos. Especialitat en paelles i cuina catalana. Obert cada dia de 9 a 15 h; horari estiu també nits.
Tel.: 972 54 91 33
Fleca amb espai de degustació. Un local de disseny on passar moments agradables!
Menús amb predomini de la Brasa, i els plats típics de la zona, utilitzant productes de qualitat i de proximitat. Vins de Capmany.
669 325 565 info@restaurantcalferrer.com
Tel.: 639 44 81 30
Situada a la nau més antiga de la cooperativa de Capmany, manté l’encant de l’antiga construcció i els espais on s’elaborava antigament el vi. A l’Agrobodega trobareu hi els vins i caves dels cellers de Capmany amb DO Empordà, a més d’olis i altres productes de la terra.
Tel.: 636 066 311
Botiga del celler Vins Pagès, on trobareu tots els seus vins, tant a granel com envasats, i una bona representació dels vins d’altres cellers del poble. Recollint la feina feta per la familia Trias, uns dels primers comerciants de vi locals, que tenien aquí el seu celler amb dues fileres de bocois per vendre el vi a doll, mantenen encara algun d’aquells bocois junt amb les ampolles del “celler santa Àgata”, les garrafes i, ara, els bag-in-box.
Tel.: 972 54 90 03 www.vinspages.cat
Establiment on podreu trobar vins i caves de Capmany, olis, fruita i verdura fresca i tota mena de productes d’alimentació. També funciona com a estanc i quiosc i com a bar.
Tel.:
Obert de juny a setembre, ofereix la possibilitat de fer un àpat o degustar productes de la terra en un ambient fresc i estival.
Tel.: 639 448 130
Embotits ibèrics, esmorzars de forquilla, entrepans freds i calents, plats combinats. Vins de Capmany.
Tel.: 669 32 55 65
Una sala amb vistes espectaculars sobre la propietat, ideal per al tast dels vins Arché-Pagès i adaptable per a presentacions, àpats, celebracions, cursos d’introducció a l’enologia, aplecs familiars, actes d’empresa…, amb capacitat per a 22 persones.
Tel.: 626 64 72 51
A Grup Oliveda us proposen la descoberta del món vinícola a través del seu espectacular museu i de la seva història, amb una sala de tast magnífica. Les visites poden ser guiades o per lliure.
Tel.: 972 54 90 12
El celler i la sala de tast d’Olivardots estan ubicats en un paratge únic, envoltat per 4 hectàrees de vinyes. El silenci imperant i el paisatge de ceps configuren un marc incomparable per tastar els vins de la terra.
Tel.: 650 39 56 27
Al bell mig del poble, a prop de la capella de Sant Sebastià, s’amaga un espai meravellós on degustar els productes que l’empresa familiar elabora des de finals del segle XIX.
Tel.: 972 54 90 96
Al primer pis de l’Agrobodega El Parral, podeu tastar tots els vins de Capmany, acompanyats de productes de la terra i en el marc incomparable que ofereix la cooperativa més antiga de l’Alt Empordà.
Tel.: 636 066 311